Kedvezmények

Ad multos annos!

Mindenki tudja, hogy aki részese az emberek életének, az olykor az elmúlásukkal is találkozik. A legtöbb család számára egy haláleset az érzelmi megrázkódtatáson túl anyagi nehézségeket is okoz.

Jó lenne, ha a nehéz időkben a család tagjai csak a gyásszal és egymással tudnának foglakozni, és méltóképpen tudnának elbúcsúzni szeretteiktől?

Javasolunk egy lehetőséget, ami segíthet ebben:

Már 20 éve stabilan működik a „Jószív” Önsegélyező Temetkezési Pénztár, mely az országban egyedülálló. Vagyona több mint 470 millió forint, mely kizárólag biztonságos állampapírokban kamatozik. Az 1995-ben alakulása óta több mint 6000 tagja van és több mint 2500 családon segített már.

Ez nem egy biztosítás, ez egy olyan temetkezési elő takarékossági forma, amellyel kortól és egészségi állapottól függetlenül előre, még életünkben gondoskodhatunk saját vagy hozzátartozónk méltó búcsúztatásáról, temetéséről.

Az öngondoskodási forma előnyei:

  • már havi 600 Ft-tól elindítható,
  • fizethet csekken vagy átutalással,
  • kiterjeszthető családtagokra minden plusz költség nélkül
  • 20%-os személyi jövedelem adókedvezmény jóváírás az egyéni számlán a befizetett tagdíj után, ha Ön még adófizető
  • illetve saját vagy megjelölt hozzátartozóik halála esetén az Írisz Temetkezési Kft. 20%-os kedvezményt nyújt a temetkezési szolgáltatások árából.

A két kedvezmény együttes mértéke akár a 33%-ot is elérheti. Megér Önnek a családja nyugalma havi 600 forintot?

További felvilágosítást telefonon a 20/33-33-714 számom, vagy személyesen a Sopron, Balfi u. 1-3. alatt az Írisz Temetkezési Kft. irodájában kérhet. Melyik lenne Önnek egyszerűbb?